Synergy.Network is preparing your experience...
Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
БІОКОН випустив мистецький альбом «Мрії та долі»

Image gallery

Video gallery

БІОКОН виступив з ініціативою зі створення видання «Мрії та долі», яке присвячено творчості українських художниць ХІХ – ХХІ століть. Автори видання поставили за мету показати, як у творах героїнь відобразилися їхні мрії та долі, а головне — час, у який їм випало жити й творити. Саме цей принцип — представити кожну художницю як людину своєї доби, свого покоління — і став головним при підготовці видання.

БІОКОН реалізує благодійні проекти для здоров’я жінки, тепер долучився і до підтримки «жіночого мистецтва». Це черговий внесок компанії у соціально важливі справи суспільства. Альбом буде представлено на Книжковому Арсеналі, який буде проходити в Києві 22-26 травня, а основний тираж у якості подарунка ми передамо художнім музеям України, спеціалізованим бібліотекам, вищим учбовим закладам художнього профілю.

16 травня 2019 року в Національному художньому музеї України відбулась презентація альбому «Мрії та долі», на якій були присутні автори видання Олена Старшинова та Галина Алавердова. Серед гостей були й художниці, чиї твори увійшли до альбому: Віра Іванівна Баринова-Кулеба, Олена Придувалова, Ірина Клімова, Аліна Максименко, Світлана Карунська, Оксана Стратійчук та ін., а також шанувальники мистецтва.

Автори альбому зазначили, що видання створено з великою повагою до Жінки. «Альбом "Мрії та долі" саме про жінок, які не могли та не можуть жити без мистецтва. Нам дійсно є чим пишатись, адже на нашій землі народжувались зірки, імена яких увійшли до світової спадщини. Нам є над чим замислюватись, тому що оточуючий світ бував жорстоким до жінок-творців, які не підкорялись системі. Нам є кого підтримувати, адже українське "жіноче" мистецтво сьогодні яскраве, різноманітне, тендітне та разом з тим міцне. Саме про таких жінок-митців наше видання. І за можливість створити таку чудову і корисну книгу, особливо для молоді, яка ще навчається, ми дякуємо керівнику компанії «БІОКОН», автору ідеї зі створення альбому А.Г. Шаховцеву», - відзначила Олена Старшинова.

БІОКОН знову несе у світ добро та красу!

Downloads

Результатів не знайдено
Результатів не знайдено
Спробуйте змінити параметри пошуку або фільтр, щоб знайти те, що ви шукаєте.
Немає елементів

© 2023 ТОВ «Медичне науково-виробниче об'єднання Біокон»