Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
БІОКОН - експерт №1 у безпечному загарі.

Image gallery

Video gallery

• Загальновідомо, що надмірна дія сонячних променів може шкідливо впливати на шкіру. У сонячному спектрі виділяють ультрафіолетові промені, видиме світло та інфрачервоне випромінювання. Ультрафіолетові промені UVB і UVA відрізняються за своєю інтенсивністю, довжиною хвилі і здатністю проникати у шари шкіри. Промені UVA не такі потужні, як UVB, але вони більш чисельні та проникають в шкіру глибше. Спільно UVB і UVA призводять до різних пошкоджень шкіри: порушують пігментацію, знижують імунітет, можуть призводити до фотодерматозу, генетичних змін і до виникнення небезпечних станів, таких як рак шкіри.

• Видиме синє світло сонячного випромінювання (в англомовній літературі його позначають як HEV або VIS) - це звичайне видиме світло, яке ми сприймаємо очима як блакитний колір неба. Воно має довжину хвилі 400-500 нм і проникає в шкіру набагато глибшеUVA-променів. HEV-світло стимулює вироблення вільних радикалів мітохондріями клітин. У шкірі це викликає хронічний окислювальний стрес, який запускає механізм пошкодження ДНК. Руйнується одна з найважливіших систем клітин і відбувається це на глибинних рівнях - глибше, ніж рівень дії UVA-променів.В результаті - шкіра перебуває у стресовому стані і набагато гірше справляється з процесами старіння. Шкіра тьмяніє, утворюється тонка сіточка зморшок, нерівномірна пігментація і підвищується чутливість шкіри.

За свою здатність прискорювати старіння шкіри HEV-промені можна порівняти з UVA-променями.

Синє світло високої інтенсивності і спрямованої «частоти» оточує нас і в сучасних речах. Всі власники смартфонів і планшетів стикаються з ним при включенні екрану гаджета.
• У новому сезоні 2019 року сонцезахисні засоби ТМ БІОКОН з високим ступенем захисту (SPF 30 і вище) забезпечують додатковий захист шкіри від UVА-променів і видимого синього світла (HEV).

Нові формули засновано на даних досліджень фотодерматологічних лабораторій BASF (Germany) та Ashland (France), які проведено за методиками, що затверджені в ЄС.

Таким чином захист БІОКОН у 2019 році можна охарактеризувати як:
• Ефективний в широкому спектрі УФ-випромінювання;
• додаткове перекриття довгохвильових UVA + HEV синього світла;
• фотостабільність - здатність не руйнуватися під дією прямих сонячних променів.

БІОКОН - експерт №1 у безпечному загарі.

Downloads

Результатів не знайдено
Результатів не знайдено
Спробуйте змінити параметри пошуку або фільтр, щоб знайти те, що ви шукаєте.
Немає елементів

© 2023 ТОВ «Медичне науково-виробниче об'єднання Біокон»