Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
Українська
arrow_drop_uparrow_drop_down
Мова:
Ukrainian
uk
language
Звернення щодо фальсіфікату антисептичних засобів

Image gallery

Video gallery

Шановні покупці, звертаємось до вас із застереженням щодо наявності у продажу антисептичних гелей невідомого походження. Завдяки зверненню споживачів із питаннями про походження антисептичних гелей, які продаються через оголошення в інтернеті, ми виявили фальсифікацію: антисептичний гель MINI, на етікетці якого «МНВО «БІОКОН» зазначено як виробник.


Ми офиційно заявляємо: «МНВО «БІОКОН» не виробляє антисептичний гель MINI! Дані про нашу компанію на етікетці даного продукту зазначено без нашої згоди та нашого відома з метою ввести споживача в оману, видати фальсифікований продукт за продуцію нашого виробництва – відомого мільйонам українського виробника «БІОКОН».


Шановні покупці, ми турбуємось про ваше здоров’я та безпеку, тому закликаємо вас бути пильними.

  • Купуйте антисептичні засоби лише у перевірених торгових точках та офіційних інтернет-магазинах, а не через дошки оголошень.
  • Запитуйте у продавця санітарно-гігієнічні висновки на продукцію, яку збираєтесь придбати.
  • У разі виникнення сумнівів у походженні продукції задавайте питання нам як виробнику через наші офіційні форми зворотнього зв’язку, які вказано на наших сайтах БІОКОН, Доктор Біокон та у соціальних мережах.


Зазначаємо, що БІОКОН багато років виробляє гель для рук «АНТИСЕПТИЧНИЙ» ТМ Доктор Біокон, який має дві форми випуску – у флаконі та тубі. Гелі «АНТИСЕПТИЧНІ» ТМ Доктор Біокон – це оригінальні продукти, які пройшли контроль на безпеку для споживача, мають необхідні санітарно-гігієнічні висновки, що гарантує їх ефективність. Опис та характеристика властивостей цих продуктів є на нашому офиціальному сайті: http://www.doctorbiokon.com/


Зазначимо, що ми також виробляємо антисептичні гелі під замовлення торговельної мережі КОСМО та аптечної мережі «Аптека доброго дня». Спеціально розроблені для цих мереж антисептичні гелі можна придбати тільки в їх брендових точках продажу.


Шановні покупці, звертаємо вашу увагу, що продукцію виробництва «МНВО «БІОКОН» можна придбати тільки в легальних торгових точках: аптеках, косметичних мережах, супермаркетах, легальних інтернет-магазинах.


Будьте уважні. Будьте здорові та бережіть себе.

Downloads

Результатів не знайдено
Результатів не знайдено
Спробуйте змінити параметри пошуку або фільтр, щоб знайти те, що ви шукаєте.
Немає елементів

© 2023 ТОВ «Медичне науково-виробниче об'єднання Біокон»